Reconnective Healing

Reconnective Healing is ontdekt en ontwikkeld door Dr. Eric Pearl en is een vorm van healing die een verbinding tot stand brengt tussen onszelf, de energiebanen van de aarde en het universum. Het is een nieuwe vorm van genezen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en anders dan elke andere healingmethode waarmee je tot nu toe in aanraking bent gekomen. De effectiviteit van Reconnective Healing is aangetoond in vele praktijkervaringen maar ook in uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.
Een Reconnective Healing-sessie duurt 20-30 min.

Achtergrond van Reconnective Healing
Dr. Eric Pearl had al 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als arts/chiropractor toen zijn patiënten hem vanaf 1993 begonnen te vertellen dat ze zijn handen op hun lichaam konden voelen ~ terwijl hij hen niet fysiek aanraakte ~ en dat ze engelen in zijn behandelkamer waarnamen.  Al snel daarna kwamen er meldingen binnen van wonderbaarlijke genezingen van allerlei (ernstige) aandoeningen. Al deze genezingen vonden plaats als Dr. Eric Pearl zijn handen gewoon in hun buurt hield.

Deepak Chopra over Reconnective Healing
Het boek van Dr. Eric Pearl levert een interessant en nieuw inzicht in de dynamiek van genezing. De buitengewone genezingen die bij patiënten van Dr. Eric Pearl worden waargenomen, trekken de aandacht in de hele wereld. Aan de Universiteit van Arizona wordt wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze tijd beschikbaar komt. De 'nieuwe frequenties van genezing' die door Dr. Eric Pearl worden beschreven, overstijgen alles  wat tot heden aan genezingstechnieken bekend is geworden.

 

Irene is opgeleid door Dr. Eric Pearl en basic/master gecertificeerd tot het geven van
Reconnective Healing en The Reconnection.