Reconnective Healing & The Reconnection

1.  Reconnective healing:
Reconnective Healing is ontdekt en ontwikkeld door Dr. Eric Pearl en is een vorm van healing die een verbinding tot stand brengt tussen onszelf, de energiebanen van de aarde en het universum. Het is een nieuwe, krachtige vorm van genezen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en anders dan elke andere healingmethode waarmee je tot nu toe in aanraking bent gekomen.
Reconnective Healing herstelt de onbalans die onder ziekten, mentale en/of emotinele klachten ligt. Wanneer de bron van de onbalans wordt geheeld, verschuift alles wat daarmee verbonden is naar een nieuwe vorm van balans. Reconnectieve Healing werkt snel en je hoeft niet ziek te zijn om er profijt te hebben. De effectiviteit van Reconnective Healing is aangetoond in vele praktijkervaringen maar ook in uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.
Een Reconnective Healing-sessie duurt 30-40 min.

Eric Pearl zegt erover:
"Als je geluk hebt dan ontvang je een healing waarop je hoopte en als je echt geluk hebt dan ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet had verwacht; een healing die het universum speciaal voor jou in gedachten had"

2.  The Reconnection:
The Reconnection is ook ontwikkeld door Dr. Eric Pearl en is het proces van her-verbinding met het universum waardoor 'healing' kan plaatsvinden. Volgens Eric Pearl waren de meridianen van ons lichaam ~ ook wel acupunctuur-lijnen genoemd ~ oorspronkelijk verbonden met een netwerk van lijnen dat onze planeet omringt, maar in de loop van de tijd zijn we losgeraakt van deze lijnen. The Reconnection brengt 'nieuwe lijnen' aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Voor zo'n Reconnection zijn twee sessies nodig van 45-55 min. die binnen 72 uur plaatsvinden.

Het is aanbevolen, maar niet verplicht, om alvorens een Reconnection te ontvangen, 1 tot 3 Reconnective Healing-sessies te ondergaan en Dr. Eric Pearl heeft bepaald dat de prijs voor zo'n Reconnection werelwijd 333 euro is (dit is incl. 21% btw).
Ik geef voorafgaand aan de twee Reconnection-sessies een Reconnective Healing gratis. Voor mensen met een minumum/laag inkomen kan het bedrag van 333 euro na overleg aangepast worden.

Het verschil tussen Reconnective Healing en 'The Reconnection'
Het verschil gaat voornamelijk over intentie. De intentie bij Reconnective Healing is healing/genezing op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. Om dit niveau van healing te bereiken - dat door middel van Reconnective Healing in gang wordt gezet - zal je tot op zekere hoogte 'The Reconnection' (de her-verbinding) ervaren. Het is die 'her-verbinding' die het ons mogelijk maakt dat Reconnective Healing zoveel meer omvat, dan de healingtechnieken die tot nu toe tot onze beschikking stonden.

Achtergrond van Reconnective Healing
Dr. Eric Pearl had al 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als arts/chiropractor toen zijn patiënten hem vanaf 1993 begonnen te vertellen dat ze zijn handen op hun lichaam konden voelen ~ terwijl hij hen niet fysiek aanraakte ~ en dat ze engelen in zijn behandelkamer waarnamen.  Al snel daarna kwamen er meldingen binnen van wonderbaarlijke genezingen van kanker, aids-gerelateerde ziekten, epilepsie, chronisch vermoeidheidssyndroom, multiple sclerose, reuma, artritis en andere ernstige aandoeningen. Al deze genezingen vonden plaats als Dr. Eric Pearl zijn handen gewoon in hun buurt hield.

Deepak Chopra over Reconnective Healing
Het boek van Dr. Eric Pearl levert een interessant en nieuw inzicht in de dynamiek van genezing. De buitengewone genezingen die bij patiënten van Dr. Eric Pearl worden waargenomen, trekken de aandacht in de hele wereld. Aan de Universiteit van Arizona wordt wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze tijd beschikbaar komt. De 'nieuwe frequenties van genezing' die door Dr. Eric Pearl worden beschreven, overstijgen alles  wat tot heden aan genezingstechnieken bekend is geworden.

 

Irene is opgeleid door Dr. Eric Pearl en basic/master gecertificeerd tot het geven van
Reconnective Healing en The Reconnection.