Welkom bij praktijk Akasha in Haarlem

Healing betekent letterlijk 'genezen' of 'heel worden' en is een verzamelnaam voor elke vorm van therapie die gebruik maakt van de overal aanwezige subtiele energie om blokkades en verstoringen te verwijderen en om je zelfgenezende vermogens te aktiveren.

Als je lichamelijke klachten hebt of als je mentaal en/of emotioneel niet lekker in je vel zit dan kan je veel baat hebben bij een healing. Een healing is ook heerlijk als je geen klachten hebt maar wel behoefte hebt aan meer ontspanning en harmonie in je leven, of 'zomaar' omdat het je leuk lijkt om een keer te ervaren. Bij een healing word je niet aangeraakt.

Triggerpoint-therapie wordt gebruikt om pijnklachten als gevolg van overbelasting (bijv. arm, schouder enz.) snel en gemakkelijk te verminderen en/of te verhelpen.


De naam Akasha
Het akasha-veld (het nulpunt-energieveld uit de kwantumfysica) is een fundamenteel veld dat alles met alles verbindt en samenhang schept in de kosmos, in de wereld van de levende organismen en in het domein van de geest en het bewustzijn.